Trädgårdsanläggning

Stenläggning

Målning
Trädgårdsanläggning 

utifrån dina behov!

Från markplanering till trädgårdsdesign - Vi har många nöjda kunder!

Sussis Sten & Trädgård utför de entreprenadarbeten som du behöver för din trädgård. Du väljer själv hur mycket hjälp du behöver, vi kan vara med dig från idé och ritning till plantering av sista rosenbusken. Vi arbetar runt om i Hässleholm med omnejd. Våra växter hämtar vi från Skinnarnas i Ljungby här finns växter som vi vet uppfyller de krav vi och våra kunder har.

Trädgårdsanläggning

Naturligtvis anlägger vi också trädgårdar. Stora eller små, för familjen i villan, för bostadsrätten eller för att fräscha upp företagets gamla entrérabatter. Oavsett om du har en tydlig idé, som du vill att vi genomför, eller om du behöver inspiration och nya  fräscha idéer kan du lugnt sätta din tillit till Sussis Sten & Trädgård

Finplantering

Det är inte alltid lätt att få med de små detaljerna när du ska förändra din trädgård. Vi tänker på allt och hjälper dig in i minsta skrymsle och vrå. Från första tanke till sista spadtag är vi med dig. 

Trädgårdskonsultation

Kanske du behöver bolla idéer eller få råd och tips på vad som bäst förhöjer din trädgårds potential. Du kan förlita dig på vår expertis och vårt öga för detaljer. 

Trädgårdsdesign

Trädgården behöver förvandlas men du vet inte hur? Vi ritar gärna och ofta om trädgårdar för våra kunder. Många kunder återkommer ofta till oss, vilket vi är stolta och glada för. Kontakta oss för mer information.